Meesteres voor Foot Worshipping

Meesteres voor Foot Worshipping

Foot worshipping met een spannende meesteres? Durf je jezelf over te geven aan mijn mooie verzorgde voeten? Of krijg je een kick uit het aanbidden van mijn rubberen laarzen, billen of of kont? Bij Mrs Amanda Chain ben je in uitstekende handen als je ook kickt op sexy en aantrekkelijke voet & laars fetish en laat ik je een geheel nieuwe ervaring beleven. Kom in Contact met mij voor het maken van een afspraak. Ik ontvang prive in een eigen studio in Arnhem in Gelderland. Discretie is geboden en ben ik de dame op de (recente) foto’s.

Foot Worshipping - Voeten van Mrs Amanda

Ik biedt spannende packages waar jij van genieten kunt. Van Nylon tot aan het dragen van hoge hakken, footplay, teasing & nog veel meer. Stuur mij een bericht en wij spreken snel af voor de beste foot worship sessie die je ooit beleefd hebt. Mijn voeten worden wekelijks verzorgd met een heerlijke pedicure en gebruik van sexy nagellak. Kom jij ook lekker aan mijn voeten ruiken, sabbelen of wil je heerlijk verpletterd worden onder mijn foot soles? Stuur mij snel een bericht – What you see is what you get – 100% discreet.