Meesteres voor Trampling

Meesteres voor Trampling

Met trampling oftewel vertrapt worden door een mooie, dominante & sadistische meesteres heb je nu de kans om deze unieke & spannende ervaring te ontdekken. Ik ben Mrs Amanda – een gedegen, mooie meesteres die van wanten weet en je heerlijk laat genieten met Trampling. Met mijn mooie verzorgde (blote) voeten, gebruik van laarzen of high heels laat ik jou voelen wat een adembenemende trampling sessie is en kan je met mij een spannende afspraak maken. Ik ontvang prive in Arnhem in een eigen studio.

Trampling door 2 vrouwen

Trampling is voor sommige bezoekers de ultieme vorm van pleasure – je kunt deze wens samen met andere diensten die ik biedt mogelijk maken. Zie mijn Gallery als je een glipms van mij wilt als meesteres of stuur mij een contact bericht als je interesse hebt in een date. Een duo Trampling date met 2 vrouwen is ook mogelijk. Voor een goede trampling sessie raadt ik aan teminste 2 uur of langer. Als ervaren meesteres biedt ik de mogelijkheden ook op extremer gebied van SM. Kom daarom langs als je ook zin hebt om lekker vertrapt te worden.