Meesteres voor Vernedering

Meesteres voor Vernedering

Wil je ook vernederd worden? En dan serieus, HumiliĆ«ert zijn onder begeleiding van mij? Als meesteres biedt ik Vernedering voor mannen die er lustig opzoek zijn om tot op het bot veracht worden door mij. Ik ben Mrs Amanda – een strenge, dominante & vooral sadistische meesteres welk op afspraak ontvangt in Arnhem in een prive studio en weinig tot geen tegenspraak duidt. Ik biedt de perfecte vernedering met of zonder gebruik van attributen zoals een zweep, ketting(en), touwen & meer. Kom nu in contact met mij.

Je kunt je wensen samen met mij overleggen – en als je een goede sessie wilt is teminste 2 uur op afspraak aan te raden. Je kunt meer over mij zien onder Gallery in waarin ik echt de meesteres ben. Als je ook uitgescholden, vertrapt, bespuugt, vernedert of ondergeschikt aan mij wilt zijn zoals een echte slaaf dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zal precies aan je verwachtingen voldoen. Let wel dat ik beperkt en uitsluitend op afspraak beschikbaar ben. Ontvangst vindt plaats in de Provincie Gelderland.